нов_банер

Вести

СЕ ОЧЕКУВА ПАЗАРОТ НА КРУШНИЦИ ДА НАДМИНЕ 13,5 МИЛИЈАРДИ УСД

Зголемената побарувачка на комерцијалните и индустриските крајни корисници за модуларни и интегрирани трафостаници ќе го стимулира растот на глобалниот пазар на прекинувачи во прогнозниот период.

Зголемената инвестиција на јавните комунални претпријатија и другите приватни учесници во реформата на традиционалната инфраструктура на преносната мрежа ќе ги прошири придобивките од глобалниот пазар на прекинувачи.

Пазарниот удел на прекинувачите во САД се очекува да надмине 7%.Планот на владата за подобрување на безбедноста на постојната мрежна инфраструктура, заедно со распоредувањето на нови HVDC линии за пренос на електрична енергија на долги растојанија, ќе го промовира растот на американскиот пазар.

На европскиот пазар на прекинувачи, инвестициите во развојот на нова инфраструктура на паметни мрежи ќе ја прошират перспективата на индустријата.

До 2024 година, кинескиот пазар на прекинувачи ќе надмине 2 милијарди американски долари.Кинескиот проект за електрификација на градови, кинескиот проект за рурална електрификација и многу други проекти кои обезбедуваат обновлива енергија за домаќинствата ќе го промовираат развојот на кинескиот пазар.

До 2024 година, индискиот пазар на прекинувачи се очекува да порасне за повеќе од 8%.„Една земја, една електрична мрежа, една цена“ и други иницијативи ќе ја прошират пазарната скала.

До 2024 година, пазарната големина на прекинувачите во Бразил се очекува да надмине 450 милиони американски долари.Поврзувањето на мрежата за производство на енергија од обновлива енергија со Државната мрежа и Државната мрежа ќе ја прошири побарувачката на пазарот.

JIEYUNG Co., LTD.е посветена да им обезбеди на корисниците висококвалитетна и ефикасна испорака и да им обезбеди на станбените, комерцијалните и индустриските корисници решенија за едношалтерско купување за кутии за броила и решенија за дизајн и инсталација на процеси.Од железничка водоотпорна електрична кутија, паметен метар, прекинувач, водоотпорен приклучок, верификација на сигурноста на кабелските жици, инспекција и обезбедување на услугата за инсталација на комплетниот сет на електрични броила за корисникот.


Време на објавување: Октомври-13-2022 година